top of page

Wat is de RebelBrew & Delicious Bakes Truck

IMG_5769 (1).jpeg
IMG_5177.JPG

Onze koffietruck is met zijn gouden en zwarte kleuren een opvallende verschijning. Ingekleed met retro accenten heeft hij fifties-panache en straalt hij rock & roll.

Onze espresso's maken we met een Italiaans Rocket machine. Heerlijke kwaliteitskoffie. De grote luifel aan de voorzijde zorgt dat je droog blijft als je bestelt, ook al regent het.

In onze truck maken we voor jou de zachtste koffiebereidingen op basis van stevige espresso en bieden we een breed gamma van heerlijk huisgemaakt gebak aan, 

IMG_6454.jpeg
IMG_8915.JPG

Wie is die Rebel Barista

Bavo Debusschere

Met mijn levensmotto 'Live Fast, Die Slow' ging ik enkele jaren geleden op een rockabilly festival een koffie halen aan een drankstand. Een dame schonk me een plastic bekertje vol met zwart vocht uit een percolator. Het smaakte naar een muffe cafetaria van overjaars parochiaal centrum. Ik dacht; 'Dat kan anders. Dat kan beter. En daar wil ik voor zorgen!' En daar, tussen de warmbonkende tonen van een stand up bass, omringd door leer, jeans, tattoos in fifties sferen, ontstond de kiem van RebelBrew.

 

Kwaliteitsvolle specialty koffie en heerlijke taartjes en gebak. Cocktails op basis van koffie en thees met karakter.

Old fashioned Irish Coffee en homemade mocktails.

Drink coffee... Do stupid things faster with more energy!

 

Bavo

Wie is die Delicious Baker

De zoete dingen des levens maken alle dagen mooier.

In een wilde bui begon ik aan het behalen van mijn koksdiploma. In mijn Kookatelier Nelle geef ik cursussen culinair koken met de Thermomix. Daar bak ik ook ambachtelijk de lekkere taarten, volgens de recepten van mijn moeder.

Momenteel vervolmaak ik mij in de fijne chocolaterie als pralinemaker. Naast onze taarten met een punky hoekje af, boterzachte wafels en originele muffins, vind je in de koffietruck ook heerlijke handgemaakte pralines.

Mes nuits sont plus belles que vos jours. [R. Billetdoux]

 

Nelle

Nelle Huyge Bavo Debusschere
bottom of page